UA-85350874-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

PARABOOLVERING!

Terug in de tijd of toch vooruit? Knott rubber geveerde assen staan bekend als zeer degelijk en nauwelijks krom te krijgen, maar desondanks ziet Henra ook de voordelen van parabool geveerde assen. De toenemende vraag uit de markt voor paraboolvering heeft ons doen besluiten om beide systemen naast elkaar te gaan aanbieden. Paraboolveren geven aanzienlijk meer comfort en stabiliteit dan klassieke bladveren. Bij eenzelfde laadcapaciteit kan volstaan worden met minder bladen per as t.o.v. bladvering. Knott gebruikt twee veerbladen waardoor beperkte ruimte nodig is. (De aanhangwagens worden niet hoger dan met standaard rubber geveerde assen). Hierdoor zijn paraboolveren 30% lichter, eenvoudiger te monteren en hebben een langere levensduur, t.o.v. ouderwetse bladveren.

In eerste instantie kunnen we paraboolvering leveren op al onze 3-zijdige kippers op 3500KG (met uitzondering van 4mtr dubbelas). Na uitgebreid testwerk op een testcircuit van een grote autofabrikant kunnen we een zeer degelijk product aanbieden. Op korte termijn zullen andere productgroepen volgen.  Voor deze meerprijs worden de kippers standaard uitgerust met schokbrekers.

 

NIEUW: GESLOTEN BAKWAGEN MET LAADKLEP!

Vanaf nu is de gesloten bakwagen te bestellen met een laadklep. De klep van de wagen is zeer degelijk en heeft een draagvermogen van ten minste 600kg. De binnenkant van de laadklep is voorzien van een stroeve antislip laag en het uiteinde is op nul graden uitlopend, zodat het oprijden met alle soorten wielen erg gemakkelijk gaat. De buitenkant is glad en geschikt voor het aanbrengen van belettering. De klep is voorzien van 2 gasveren en een degelijke afsluitbare RVS containersluiting. De stang van deze sluiting is door de ondersteuningskokers weggewerkt.

DEZE WAGEN IS VANAF NU TE BESTELLEN!

Let op! Ook Henra gesloten wagens met een laadklep komen in aanmerking voor de subsidieregeling.