UA-85350874-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onderhoud: 

Als uw eigen aanhangwagen nog in goede staat is kunt u bij A4 Brand uiteraard ook terecht voor reparatie van uw gebruikte aanhangwagen. Uw aanhanger zal gerepareerd worden door een vakkundige monteur met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Uw aanhangwagen zal uitsluitend gerepareerd worden met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsonderdelen. Onderhoud van alle merken aanhangwagens en paardentrailers. Voor thuis of bedrijfsmatig.

 

Wij hebben een Bovag / Focwa waardige keuring volgens de ISO norm: De A4 Brand keuring met OKÉ sticker en bijhorend rapport

 

Wij bieden een onderhoudsbeurt met keuring aan tegen een zeer scherpe prijs

(incl. rapport en sticker, excl. onderdelen, smeer- en kleinmateriaal)

 

Maak uw afspraak voor uw onderhoudsbeurt telefonisch op 06-53951729 

 

Om de levensduur van uw aanhangwagen of trailer te verlengen is het raadzaam om periodiek onderhoud te laten plegen. Dit is afhankelijk van de frequentie van het gebruik en de leeftijd van uw aanhangwagen of trailer. Er zal eerst antwoord gegeven worden op de vraag of het verstandig is een grote of een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt blijken dat een onderdeel van uw aanhangwagen aan vervanging toe is, dan wordt hierover eerst contact met u opgenomen alvorens het onderdeel vervangen wordt.

A4 Brand staat voor snelheid:

A4 Brand heeft vele onderdelen voorradig waardoor de eigenaar zijn aanhangwagen weer spoedig in ontvangst kan nemen.

Tevens kan ook de doe-het-zelver bij ons terecht voor onderdelen zoals neuswielen, verlichting, assen, spatborden, remschoenen, oploop remmen enz.

Graag bellen zodat we de onderdelen voor u kunnen klaarleggen